WEBSITES & WEBSHOPS

Moderne en responsieve websites die goed werken op iedere schermgrootte en vindbaar zijn.

WEBSITE

WEBSITE

MODERN, RESPONSIEF DESIGN

Online opvallen met een moderne, dynamische en responsieve website. Het tijdperk van saaie, rommelige en ouderwetse websites is over. Onze websites werken moeiteloos op iedere schermgrootte en trekken aandacht met hun intuïtieve design.

USER EXPERIENCE

Jouw website fungeert als jouw digitale visitekaartje, dit is jouw kans om jezelf professioneel op de digitale kaart te zetten. Jouw website wordt ingericht voor de beste gebruikerservaring omdat jouw website moet zorgen voor leads en interactie.

CMS EN BEHEER

Websites worden bij Clickright volledig op maat gemaakt. Onze websites zijn snel, veilig en ontworpen in het zeer uitgebreide en gebruiksvriendelijke Editor-X. Nooit meer afhankelijk van tientallen plug-ins downloaden, gewoon een volledig werkend systeem. Beheer jouw website in het desktop dashboard of via de Owners app vanuit jouw broekzak.

DIGITALE MARKETING

Maak gebruik van geïntegreerde automatiseringen en digitale marketing tools. Koppel jouw website aan onder andere Google, Instagram en Facebook en plan gemakkelijk posts en campagnes in. Plaats jouw bedrijf op Google en krijg analyserapporten over websiteprestaties.

WEBSHOP

WEBSHOP

WEBSHOP DESIGN

Natuurlijk ontwikkelen wij onze webshops op dezelfde wijze als onze websites: modern, responsief en intuïtief. Wij richten ook webshops in voor dropshipping met Modalyst en geven instructie (onboarding) over het gebruik van de verschillende programma's.

BETALINGSOPTIES

Ontvang betalingen met o.a. iDeal, creditcard, PayPal, Klarna, Stripe en meer. Stel tot in detail in hoe je verzendkosten rekent en laat klanten weten hoeveel ze nog moeten besteden voor gratis verzending. Verkoop fysieke en digitale producten, maar ook cadeaubonnen of tickets.

BEHEER EN ANALYSE

Beheer producten en voorraden eenvoudig via het gebruiksvriendelijke dashboard en via de beheerdersapp en blijf op de hoogte van prestaties met verkoop- en bezoekersanalyses.

MARKETING

Gebruik de automatiseringen zoals vergeten winkelmand reminders, kortingsbonnen, ingeplande nieuwsbrieven, koppelingen met Instagram, Facebook en Google, en veel meer.

Clickright ©

digital experiences that work