Een sprekend logo

Modern, minimalistisch, strak. Dat zijn woorden die onze branding omschrijven. Clickright levert logo's met huisstijlen, passend bij jouw bedrijf.

We bespreken eerst de identiteit en doelgroep van jouw bedrijf. Waar sta jij voor, wie spreek jij aan, op welke manier? Dit is de basis voor jouw branding. Op basis van deze onderwerpen vallen de keuzes voor vormen en kleur, maar ook de manier of toon waarop je jouw publiek wilt bereiken. We leveren voorbeelden en  adviseren over de te maken keuze. Uiteraard mag jij die de doorslaggevende keuze voor jouw eigen bedrijf maken, dus zijn aanpassingen geen probleem.

Wat je uiteindelijk geleverd krijgt zijn jouw logo en de documentatie over de gebruikte kleuren en lettertypen voor wanneer jij deze in de toekomst weer nodig hebt. En in plaats van een boekwerk aan een brandingstrategie te leveren  gebruiken wij brandingmethoden vooraf om, in gesprek met jou, vorm te geven aan de stijl. Je zou niet na moeten lezen hoe je jouw merk laat spreken, een goed verhaal vertelt zichzelf. Wij helpen dus vooraf met het uitwerken dit 'verhaal' waaruit de branding ontstaat.