Veelgestelde vragen

Dit varieert. Dat komt omdat wij op verschillende manieren websites ontwikkelen (met CMS of met onze templates). Zo kijken wij altijd naar de meest gewenste situatie, maar ook naar budget en naar de beste optie voor jouw onderneming of instelling. Verder ligt het natuurlijk aan voor de hand liggende zaken zoals de hoeveelheid pagina's en of er sprake is van een websitemigratie. Voor een indicatie kun je contact met ons opnemen.

Bij Clickright ben je, na oplevering, altijd de baas over jouw eigen website. Wel zo eerlijk. Daarom kun je bij ons jouw website zelf hosten (online zetten) zodat je jouw website volledig zelf kunt beheren. Natuurlijk helpen we je hierbij. Je hebt betaalt voor jouw website en dus ben jij de eigenaar. Bij Clickright zit je nergens aan vast na oplevering. 

CMS staat voor Content Management System. Dat is een systeem waarmee je jouw website kunt beheren en content kunt maken, zoals bijvoorbeeld het schrijven van een nieuwe blog of het toevoegen van een nieuw product in de webshop. 

Dit kan als jij hebt gekozen voor Website Compleet. Afhankelijk van de behoefte krijgt jouw onderneming een bepaalde rol toegeschreven vanuit het systeem. Dat laat toe dat verschillende functies zelf beheerd kunnen worden, zoals: commerce, blog, financiën, etc. 

Templates zijn een soort website-blokken, delen van een website, die wij al klaar hebben liggen. Op deze manier kunnen wij relatief snel de website bouwen en bewerken. Het gaat om honderden templates, de website zal altijd uniek zijn. Deze vorm van websitedevelopment is een goede keuze voor het lagere budget. Houd er wel rekening mee dat dit type website niet constant aanpasbaar is vanuit eigen beheer. Dit is voor velen ook niet nodig.

Er zijn een aantal zeer goede CMS-systemen met ieder hun eigen voordelen en nadelen. Daarom heeft Clickright gekeken naar wat gemiddeld de grootste behoefte is bij onze klanten. De wens is een moderne, interactieve website dat zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk te beheren is en waar minimaal onderhoud bij nodig is. Daarom werkt Clickright met Editor X, een gebruiksvriendelijk CMS-systeem met al ruim 200 miljoen gebruikers. Wij bouwen altijd from scratch: een compleet maatwerk website. Zo heb jij altijd een volledig unieke website waar geen template aan te pas komt. De voordelen van Editor X zijn de haast oneindige mogelijkheden voor moderne, interactieve websites en uitgebreide e-commerce- en blogfuncties, zonder het gedoe van prijzige plug-ins. Ook biedt het uitstekende SEO-functies. Daarbij biedt het een zeer toegankelijk dashboard om vanuit te werken als klant.

Het klopt dat WordPress nog steeds de meest gebruikte en bekende websitebuilder is. Dat doet echter niets af van de kwaliteit van andere software. Sterker nog, modernere software zoals dat van Editor X komt met veel nieuwe snufjes, zonder plug-in-update-gedoe. Editor X is het vernieuwde, zeer verbeterde, systeem van Wix: speciaal gecreëerd voor ontwikkelaars die met veel vrijheid responsieve en gecodeerde ontwerpen kunnen maken. Wist je dat Editor X / Wix officiële partner is van Manchester City Football Club en New York Yankees? De software wordt wereldwijd door ruim 200 miljoen mensen gebruikt en het bedrijf heeft duizenden mensen in dienst over 29 verschillende landen. Dat zegt eigenlijk al genoeg! 

Ja en nee. Bij Clickright zit je nergens aan vast, na de oplevering van jouw website, dashboard, etc. Je betaalt voor jouw website, dus ben jij de eigenaar. Wel heb je met websites te maken met hosting (het online zetten en houden van de website op de servers, maar ook het behouden van jouw domeinnaam), iets dat er altijd bij hoort wanneer je een website online zet. De hosting kun je bij ons ten alle tijden opzeggen. 

© Copyright 2022 Clickright - All Rights Reserved